WORK

 

Vi i Aclima har gjennom tre generasjoner opparbeidet oss lang erfaring og mye kunnskap, vår viktigste jobb er å holde folk varme og tørre. Vår WORK serie har ekstra fokus på sikkerhet og komfort i arbeidssituasjoner. Dette er funksjonelle plagg som skal gjøre jobben og holde deg varm uten unødvendige detaljer. Du bør stille høye krav til klærne du jobber i, spesielt det du har nærmest kroppen. I WORK serien finner du produkter som vi leverer til krevende brukergrupper som forsvaret og politiet. Grupper som setter høye krav til beskyttelse, varme, funksjon og komfort. 

 

 

SAFENET
X-SAFE
X-WARM
WARM

HOTWOOL

WARMWOOL

Vi er stolt av at all vår produksjon gjøres i Europa, hvor kvalitetssikringen er veldig pålitelig. På vårt kontor og fabrikk i Estonia er våre dedikerte ansatte opptatt av å forsikre seg om at alle Aclima produkter holder høy kvalitet. Lang historie og relevant erfaring fra tekstilproduksjon kombinert med kunnskap og fokus på kvalitet er ett av våre største fortrinn.


I Aclima er vi overbevist om at det er viktig å ha kontroll hele veien fra produksjon av råmaterialer til sluttprodukt. Vi er stolte av å kunne si at vi produserer nesten alle våre produkter på vår egen fabrikk i Estland. Det er et tett samarbeid mellom vårt hovedkontor i Norge og Aclima Baltic i Estonia, med daglig oppfølging av produksjonsutvikling og –planlegging, samt kvalitetssikring. Vi besøker fabrikken i Estonia hver måned. Dette har gjort at vi over tid har bygget et sterkt forhold til våre estlandske kolleger og mange av de har vært med oss siden oppstarten av fabrikken i 1999. 

 

Vi selger kun våre work produkter gjennom godkjente forhandlere, ta kontakt for mer informasjon:


Kategoriansvarlig WORK Stig Braathen 
stig@aclima.no
Tlf: +47 900 59 840

ACLIMA AS

Øvre Sund 1

3018 Drammen

 

Telefon: +47 32 15 06 00

 

 
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.