ACLIMA  PRO

 

X-SAFE


X-SAFE: 74% Lenzing FR, 15% Para-aramid, 10% Polyamide, 1% No-Shock.

Rib knitted.

 

Aclima X-Safe er konstruert for de mest krevende arbeidssituasjoner. Formel 1 utøvere, jagerpiloter, brannmenn, militær personell og spesialstyrker har testet produktet grundig. X-Safe er sertifisert etter EN ISO 11612. I tillegg er plaggene sertifisert etter EN ISO 1149 og EN 61482 som gir antistat beskyttelse og vern mot lysbueoverslag.

 

Et lett, mykt og pustende undertøy som du vil ha glede av lenge. I kombinasjon med Aclima SafeNet får du i tillegg den optimale svettetransporten.

 

 

X-WARM FR


X-WARM: Ullfrottè: 70% Merino Ull & 30% Modakryl (Kanekaron).

 

Aclima X-Warm er ditt varmeste undertøy og beste venn i den kalde årstiden. Denne ullfrottè-kvaliteten har 100% merinoull i løkkene mot kroppen. Produktet er strikket med løkker som inneholder mye luft, og dette gjør at du holder deg varm samtidig som fuktighet transporteres effektivt bort fra kroppen. På utsiden har vi valgt den flammehemmende fiberen Kanekaron. Denne kombinasjonen er testet ut av profesjonelle brukere, som Forsvaret over lengre tid, og plagget er sertifisert etter EN ISO 14116.

 

Du kan være sikker på at du holder deg varm,

trygg og tørr i Aclima X-Warm.

 

 

WORK WARM


WARM: 190G Soft 100% Merino Ull. Ribb strikket.

 

Aclima warm er lette og myke ullplagg som holder deg varm I all slags vær. Denne naturens superfiber holder deg varm selv om du skulle bli våt, og den tar ikke til seg lukt. Ull er naturlig flammehemmende og gir deg god beskyttelse i de aller fleste arbeidssituasjoner.

 

Aclima Warm er laget av 100% Merinoull med en optimal passform som sikrer god bevegelsesfrihet.