LAYERING

 

Fordeler med å kle seg lag på lag:


Isolasjon: Lag på lag metoden gir isolasjon, fanger varmen nær kroppen din og hjelper deg å holde deg varm. Hvert lag med klær fungerer som en barriere, og bremser tapet av varme fra kroppen din.


Fuktighetsbehandling: Den lar deg holde deg tørr ved å transportere bort svette fra huden din til de ytre lagene av klær der den kan fordampe. Dette bidrar til å forhindre den kjølende effekten som kan oppstå når svette avkjøles på huden din.


Fleksibilitet: Å kle seg lagvis lar deg enkelt legge til eller fjerne klær etter behov. Blir du for varm kan du ganske enkelt fjerne et lag for å kjøle ned. Blir du for kald kan du legge på et lag for å varme opp.


Beskyttelse: Lagvis bekledning gir beskyttelse mot elementene. Det ytre laget av klær beskytter deg mot vind, regn og snø, mens de indre lagene holder deg varm og tørr.


Det er viktig å merke seg at lag på lag metoden fungerer best når du bruker fukttransporterende stoff innerst mot huden og isolerte, varme materialer for mellom- og ytterlag.
 

Aclima + Layering = Sant

 

Aclima har et tydelig system på hvordan kle seg lagvis på sine pakninger - Wool Layering System. Her skal det være enkelt for deg som forbruker å velge rett produkt – lag på lag. Under ser du de ulike pakningene basert på hvilket lag det er.

 

Lagene i Wool Layering System er: Wool Underwear, 1st Wool Layer, 2nd Wool layer og 3rd Wool Layer.