LEISUREWOOL

 

Vi presenterer Woven Wool shirt i vevet ull! Fine fibre i Merinoull gjør disse skjortene lette og gode. Dette er en kolleksjon med plagg i høy kvalitet som passer til en aktiv livsstil. De egner seg godt til jakt, friluftsliv og til hverdags. Ullfibrenes egenskaper kommer godt med uansett hvor du er, plaggene tørker fort og ull er naturlig resistent mot bakterier. Det betyr at lukt og svette ikke setter seg så lett i klærne. Skjortene har forsterket stoff på skuldrene og en praktisk lomme på brystet. Passformen er romslig og stoffet er mykt mot huden, det gjør at det er godt å bevege seg i disse plaggene. 

Med LeisureWool Reborn Shirt har vi tatt bærekraft enda ett steg videre! Disse skjortene er laget av restull fra egen produksjon som utnyttes på helt nye måter, merino-ullen som blir til overs fra den øvrige produksjonen spinnes på nytt. Vårt engasjement for miljøet skinner gjennom i alle detaljer av den nye skjorten. Kunstfiberne som blir brukt til å forsterke den resirkulerte ullen er laget av resirkulert polyamid. Knappene lages av kokosnøttskall istedenfor plast. Sytrådene består av resirkulert polyester. Resultatet er en kraftig skjorte i lunt, mykt og komfortabelt ullstoff, som passer naturlig inn som en del av en «lag på lag»-bekledning når du skal ut på tur.

 

Knappene i alle våre leisurewool skjorter er laget av kokosnøttskall, et miljøvennlig og resirkulerbart materiale. Produksjon av stoff og søm er gjort ved vår egen fabrikk i Europa. Hvis du er opptatt av miljø vet du godt at produksjon av klær er en kilde til forurensing, derfor lager vi plagg i god kvalitet, som holder lenge og kan brukes til flere anledninger. Da trenger du ikke kjøpe så mye og så ofte! Siden lukt ikke setter seg så lett i ull trenger du heller ikke vaske plaggene så ofte - bare heng til de opp til lufting, fint for miljøet og mer tid til å gjøre akkurat det du har lyst til.