REBORN

 

ReBorn er laget av resirkulert ull fra overskuddsmaterialer fra vår produksjon i Estland. Ullrestene er spunnet til nytt ullgarn uten å bli farget på nytt, noe som sparer kjemikalier og energi. Dette gir hvert produkt en unik farge basert på restene det er laget av.

 

Med Reborn Shirt har vi tatt bærekraft enda ett steg videre! Materialet er laget av restull fra egen produksjon som utnyttes på helt nye måter, merino-ullen som blir til overs fra den øvrige produksjonen spinnes på nytt. Vårt engasjement for miljøet skinner gjennom i alle detaljer i denne kolleksjonen. Kunstfiberne som blir brukt til å forsterke den resirkulerte ullen er laget av resirkulert polyamid. Knappene lages av kokosnøttskall istedenfor plast. Sytrådene består av resirkulert polyester. Resultatet er et kraftig, lunt, mykt og komfortabelt ullstoff, som passer naturlig inn som en del av en «lag på lag»-bekledning når du skal ut på tur.

 

Vi er virkelig stolte av å ha klart å resirkulere denne ulla og utvikle en kolleksjon som både har ullens fantastiske egenskaper og den slitesterke kvaliteten som friluftsentusiaster over hele verden forbinder med Aclima-produkter.