SOMMERENS T-SKJORTER I 100% MERINOULL

 

Pakk med deg ull t-skjorta til sommerens eventyr! Velg blant forskjellige varianter av lette og myke t-skjorter som puster godt, ikke tar til seg lukt og er temperaturregulerende.

100% ull gir 100% turglede – god tur!

 

 

 

 

 

NYHET: LightWool 180

 

Vi utvider LightWool-familien vår og har gleden av å introdusere LightWool 180! Med verdifulle tilbakemeldinger fra dere og vår ekspertise, har vi gjort justeringer for å forbedre funksjonaliteten ytterligere. Mens LightWool 140 fortsatt passer perfekt til høyaktivitetssport der vekt er viktig, har vi økt tykkelsen noe på LightWool 180 for holdbarhet og bedre drapering av stoffet. Dette har gjort at vi kan tilby et design som er mer allsidig og kan brukes hele året.

 

 

 

 

WOOLNET LIGHT

 

Aclima WoolNet® er den originale ullnettingen laget for aktiviteter med høy intensitet, der fukttransport, vekt og pusteegenskaper er aller viktigst. Nå tilbyr vi en lettere og mykere versjon i 100 % merinoull – nemlig WoolNet Light.

 

Ullnettingen gir god isolering uten at du føler deg klam og overopphetet. Bruk plaggene som baselag for høy grad av isolasjon, eller som et enkelt lag med høy fukttransport og pusteevne. WoolNet Light er den ultimate serien for utendørsaktivitet, som for eksempel ski, løping i fjellet, eller eventyrlige og utfordrende turer til fots eller på sykkel.