HER ER VÅRE PÅKLEDNINGSTIPS

 

Vinteren trenger ikke å være en hindring for treningsrutinene.
Faktisk kan det å løpe ute om vinteren være en forfriskende opplevelse. Med riktig forberedelse, utstyr og klær kan du få mest mulig ut av vinterløpingen.

 

 

 

SLIK KLER DU DEG FOR VINTERTRENING

 

Lag på lag er nøkkelen til å holde seg varm når man trener ute. Ved å heller kle seg i flere tynnere lag enn et tykt lag, vil det danne seg luft mellom lagene som fungerer ypperlig som isolasjon. Dette er tre viktige lag du bør tenke over:

 

Undertøy i ull: Det er fort gjort å glemme de små tingene – som for eksempel boxer/truse og sport-bh i ull.
Men når en blir varm og svett, er det uvurderlig å ha plagg som er i naturlig, fukttransporterende materiale enn et syntetisk som blir kaldt, vått og tungt.
 

God varme mot huden: Deretter kan en velge en tynn ulltrøye og longs.
Her er det fint å justere tykkelsen på plagget etter intensitetsnivået. Skal intensiteten være høy kan man gå for den tynneste varianten.
 

Hold varmen inne: Til slutt velger man et lag som beskytter mot vær og vind,
men som likevel er fleksibelt og behagelig å være aktiv i.

 

Les mer om 'lag på lag'

 

 

 

 

 

 

 

VI ANBEFALER LIGHTWOOL UNDERWEAR


 

 

VELG FLEXWOOL OG WOOLSHELL YTTERST

 

 

 

FlexWool har meget god stretch og er behagelig å ha på seg. Ullstoffet er strikket og blandet med 21% polyester for holdbarhet og 5% elastan for god stretch. Plaggene er en hybrid med strategisk plasserte vindstopp-paneler, laget i en sandwich-konstruksjon med merinoull på både topp- og bakstoff. I mellom ligger det 100% PU for vindbeskyttelse. Plaggene har fine tekniske detaljer;  justerbart liv i underdelene, mekanisk lufting på sidene med innvending nettingstoff i Aclima WoolNet, refleks og praktiske lommer med glidelås.

 

 

WoolShell serien er godt egnet som isolerende mellomplagg på topptur, alpint og ekspedisjoner. Her finner du gode ulljakker, ullbukser og ullvester til både mann og dame. Disse ullplaggene er også utmerket som ytterplagg til trening ute på kalde og tørre vinterdager. Plaggene har lav egenvekt og ekstra god varmeisolering, laget i myk merinoull med en forsterkning i polyester og elastane på utsiden. Smarte tekniske detaljer på ulljakkene som glidelås for ekstra ventilasjon, pulsvarmer med tommelgrep, reflekser og lommer gjør at WoolShell serien er en favoritt i outdoor segmentet.

 

Se mer


 

 

 

 

BRUK WARMWOOL NÅR DET ER LITT KALDERE