Vår logo

Det er vår misjon som firma å lage de produktene som gjør at du holder deg varm, tørr, behagelig og glad. All produktutvikling fokuserer rundt disse grunntankene. 
Fortell oss hvilken aktivitet du skal utføre, og til hvilken temperatur, så skal vi gi deg de beste tipsene. Lag på lag.

 

Navnet Aclima stammer fra et av våre gamle navn, "AKLA". Samtidig gjenspeiler navnet "å akklimatisere". Det ordet er synonymt med å regulere, tilpasse, justere, tilvenne, modifisere, jenke, adaptere, innordne og avpasse.

 

 

 


 

 

 

 

 

Vi er stolte av vår logo! 
En logo er et symbol eller kjennemerke på en bedrift, organisasjon eller produkt. Men det er også så mye mer. For oss er vår logo forbundet med følelser, identitet og verdier. Vi skal være Miljøvennlige, Ekte, Robuste, Innovative, Norsk kulturarv og Originale – MERINO.


En god logo skal inneholde noe underforliggende. Noe som forteller om deg som bedrift, hva man gjør, hvem man er og hva man ønsker å strebe etter. Vi mener en god logo bør kunne symbolisere flere ting uten å si det med ord. Den skal posisjonere merkevaren og gjerne vekke flere positive assosiasjoner etter hvert som man ser på den. 

  
Vårt symbol symboliserer selvfølgelig bokstaven "A" i Aclima. Vi ser en fjelltopp siden vi alltid streber etter å bli bedre. Vi ser varme i en flamme eller vi ser et telt. Vi ser en beskyttende form og kulturbærer som et skjold eller en vikinghjelm. Vi ser også flere lag med luft i mellom. Akkurat slik vi ønsker at du skal kle deg, nemlig lag-på-lag.

 

Vår logo og navn er beskyttet med både ordmerke og kombinert/figurmerke hos Patentstyret. I tillegg er merket registrert innenfor EU samt en rekke andre land.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.