Vårens nyheter er i butikk og på nett!

 

I år skal vi for alvor ta i bruk Norge på langs, landet vårt byr på uendelig mange flotte natur- og kulturopplevelser. Hva er din favoritt? Uansett om du skal traske i bymarka, slå opp teltet ved et stille skogsvann, klatre fjelltopper eller gå innover vidda så har vi plaggene som holder deg god og varm. Riktig utstyr er viktig for at det skal bli en god opplevelse for alle som er på tur! I år har vi to store nyheter i sommerkolleksjonen vår, LightWool Sportshirt og LeisureWool.

 

Aclima LightWool Sportsshirt vant Scandinavian Outdoors Apparel Award

 

Den nye sports-shirt kolleksjonen vår er en LightWool serie med netting paneler i 100% merinoull. LightWool stoffet kombinert med en lett ullnetting under armene og på ryggen, gjør at trøyen puste roptimalt og gir god svettetransport. Dette er et mykt og superlett plagg som gir god bevegelsesfrihet og komfort.

LeisureWool

 

LeisureWool kolleksjonen er plagg i høy kvalitet som passer til en aktiv livsstil. Disse skjortene i vevet ullstoff egner seg like godt til jakt og friluftsliv, som til hverdags. Woven Wool Shirt er en tynn, lett og god skjorte, med forsterket stoff på skuldrene og en praktisk lomme på brystet. Ulla holder deg varm selv om den blir fuktig, dessuten tørker den fort. Ullfibrene er resistende mot bakterier og lukt, det gjør at du slipper å vaske tøyet så ofte - bare heng det ut i frisk luft. Mer tid til å gjøre det du liker best!

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.