Koronaviruset (Covid-19)

 

Aclima har hele tiden fulgt myndighetenes anbefalinger i forhold til smitteverntiltak. Vårt lager på Krøderen og vår produksjon i Estland holder oppe og alle funksjoner er operative.


Vi følger med på myndighetenes retningslinjer og transport av varer er en prioritert funksjon å opprettholde. Aclima er leverandør av produkter til politi, sivilforsvar, Forsvaret, Luftambulanse og Brannvesen og vi anser det derfor viktig at vi opprettholder disse leveransene. I en tid der myndighetene anbefaler så lite sosial kontakt som mulig, så er  jo anbefalingen  derimot at man bør  komme seg ut i frisk luft  for å pleie både kropp og sjel. Naturen er åpen, og vi er heldige som har tilgang på store friluftsområder her vi bor.


Vår nettbutikk, aclima.no holder også oppe og vi sender ut med lynrask levering. Vi tilbyr hjemlevering via PostNord på det meste av våre varer av en viss størrelse.

 

Vi håper så mange som mulig benytter seg av vår vakre natur, støtter lokalt næringsliv! Ingen grunn til å gå i flokk med så mye boltreplass det finnes i Norge.

 

 

Med vennlig hilsen

Aclima-teamet

 

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.