Vibeke "Vibi" Sefland

Vibeke Sefland er fjellklatrer, guide, eventyrer, hjelpearbeider og offiser i Forsvaret. Hun er en av få nordmenn som har klatret «The 7 Summits» (det høyeste fjellet på hvert av de 7 kontinentene). Vibeke er velrennomert internasjonalt med sine ekspedisjoner til Himalaya hvor hun blant annet har klatret fire av verdens fjell på over 8000 meter.

 

Vibeke har også deltatt på flere redningsaksjoner, blant annet på Mount Everest under jordskjelvet i Nepal. Hun kombinerer alltid sine ekspedisjoner med hjelpearbeid slik at bragden får en større mening for de som ikke er fullt så privilegerte. Hun har drevet ulike prosjekter i Nepal, Afghanistan, Uganda og i Sør-Sudan. Vibekes siste bragd ble skrevet ned i historiebøkene da hun guidet første Afghanske kvinne til topps på Afghanistans høyeste fjell, Noshaq på 7492 meter.

 

I Forsvaret har hun jobbet i mer enn 25 år og har blant annet vært hovedinstruktør via Forsvarets Vinterskole for det første kvinnelige teamet som krysset Antarktis i 2018.

 

"Aclima bruker jeg alltid! Kvaliteten er uslåelig. Holdbarhet, slitestyrke og passform er udiskutabelt best på markedet, det vil si best i verden! Mine aktiviteter krever det absolutt beste når det gjelder kvalitet og slitestyrke, og det er kun Aclima som når opp og får bli med meg på tur. Jeg har på meg de samme plaggene av WoolNet, LightWool og WarmWool gjennom en hel ekspedisjon... Plaggene brukes faktisk uten å skifte på 2 måneder! Et toppstøt kan vare i opptil 24 timer med temperaturer fra +10 til -40. Da er det viktig å ha noe som holder meg varm uten at jeg nettopp må skifte. Sist men ikke minst, er jeg så utrolig glad i dyr! Derfor er utrolig viktig for meg at Aclima setter dyrevelferd for sine merino-sauer i høysetet. Tusen takk Aclima!"

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.