Koronaviruset (Covid-19)

 

Her i Aclima opprettholder vi driften og de aller fleste av våre ansatte jobber fra hjemmekontor. Vårt lager på Krøderen og vår produksjon i Estland holder oppe og alle funksjoner er operative. Vi gjør vår del for å begrense potensiell spredning av viruset og har tatt alle nødvendige sanitære tiltak for å bevare folks helse og holde produksjonen i drift. Vi gjør det vi kan i den situasjonen vi alle opplever som dramatisk.

 

Vi følger med på myndighetenes retningslinjer og transport av varer er en prioritert funksjon å opprettholde. Aclima er leverandør av produkter til politi, sivilforsvar, Forsvaret, Luftambulanse og Brannvesen og vi anser det derfor viktig at vi opprettholder disse leveransene. 

 

I en tid der myndighetene anbefaler så lite sosial kontakt som mulig, så er anbefalingen  derimot at man bør  komme seg ut i frisk luft (ikke sammen med flere) for å pleie både kropp og sjel. Naturen er åpen, og vi er heldige som har tilgang på store friluftsområder der vi bor.

 

Vår nettbutikk, aclima.no holder også oppe og vi sender ut med lynrask levering. Vi tilbyr hjemlevering via PostNord på det meste av våre varer av en viss størrelse.

 

Hold motet og forstanden oppe, kom deg ut i frisk luft, så skal vi sammen bekjempe dette viruset som herjer!

 

 

Med vennlig hilsen

Aclima-teamet

 

 

 

 

Les mer...
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.